вівторок, 23 червня 2009 10:17

Майкл Оуен шукає роботу по інтернету (ФОТО)

Володар "Золотого м"яча" 2001 року, колишній форвард збірної Англії з футболу Майкл Оуен заявив, що найближчим часом залишить свій клуб "Ньюкасл Юнайтед", який за підсумками сезону-2008/09 вилетів з англійської прем"єр-ліги.

За словами гравця, до нього виявляють цікавість багато команд, зокрема з інших країн, але він хотів би залишитися в Англії.

Значну частину своєї кар"єри 29-річний футболіст провів у "Ліверпулі". У 2004 році Оуен перейшов у мадридський "Реал", а в 2005 році гравця купив "Ньюкасл". Останніми роками Оуена переслідували травми через які він пропустив багато матчів і втратив місце у складі національної команди.

У чемпіонаті Англії сезону-2008/09 Оуен провів 27 матчів і забив вісім голів, а "Ньюкасл" зайняв 18-е місце в першості країни і вилетів з прем"єр-ліги.

Останнім часом англійські ЗМІ писали, що Оуен зайнявся своїм працевлаштуванням через інтернет. Агенти форварда розіслали клубам 32-сторінкову брошуру, в якій рекламуються професійні і особисті якості Оуена.


У брошурі гравець називається "харизматичним", "стильним" і "вартим поваги", а на одній із сторінок фотографія Оуена супроводжується підписом: "Спортсмен. Представник. Ікона". Популярний британський сайт The Spoiler назвав брошуру "смішнішою, ніж можна собі уявити".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Майкл Оуен шукає роботу по інтернету (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі