субота, 04 липня 2009 14:38

"МЮ" поверне Оуена у великий футбол

Автор: Dailymail.co.uk
 

Новачок "Манчестер Юнайтед" Майкл Оуен розповів про те, як зважився підписати контракт з манкуніанцями, і висловив надію, що його кар"єра вийде на новий рівень.

"Відчуваю себе відмінно. Не міг собі такого навіть уявити, але мені подзвонив тренер, і я зустрівся з ним. Для мене це було несподіванкою, проте я дуже задоволений.

Ми обговорили футбол, а також плюси і мінуси укладення контракту зі мною. На щастя, плюсів опинилося більше. Отже ми говорили про футбол, а моєму агентові і Девіду Гілу надали останнє. Після цього мені показали контракт, який треба було підписати. Радий, що вдалося зробити це прямо зараз.

Я бував тут раніше. У дитинстві пару разів приїжджав сюди і навіть грав в турнірі за "МЮ". Я добре знав Браяна Кіда (гравець, тренер юнацької команди і помічник головного тренера "МЮ" в 90-х. - Прим. Sports.ru), зустрічався з тренером, але навіть не припускав, що він все ще вважає мене корисним гравцем.

Можливо, в "Ньюкаслі" я виступав не дуже вдало, але до того моменту моя кар"єра складалася дуже добре. Впевнений, що такий великий клуб може стати новим каталізатором для мене. Сподіваюся, що зможу забити кілька голів і допомогти команді досягти ще більшого успіху.

Думаю, багато хто був здивований тим, що я успішно пройшов медогляд. Але я знав, що так і буде, адже раніше вже робив це. Мої фізичні кондиції в нормі.

Не вважаю, що схильний до травм. У мене були багато травм за час гри в "Ньюкаслі" - але коли тобі стрибають на ногу, травма буде у будь-якого гравця. Я можу назвати безліч гравців, які ламали плеснову кістку. А рецидив трапився тому, що не була як слід залікована перша травма.

Мені 29 років, я зіграв більше 500 матчів на найвищому рівні. Думаю, будь-хто погодиться, що не можна було провести стільки ігор і весь час знаходитися в лазареті. Я знаю, що медичний персонал тут дуже хороший, так що, сподіваюся, зможу попрацювати з ними і виходити на кожну гру", - цитує Оуена офіційний сайт клубу.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «"МЮ" поверне Оуена у великий футбол». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі