субота, 05 вересня 2009 15:19

Організатори ЧС-2010 закликали громадян ПАР носити футболки збірної

Організатори ЧС-2010 закликали громадян ПАР носити футболки збірної

Організатори футбольного чемпіонату світу-2010, стурбовані недостатньою увагою до турніру з боку вболівальників ПАР, запустили кампанію, щоб заразити південноафриканців "футбольною лихоманкою", закликавши доросле населення країни приходити на роботу по п"ятницях у футболках національної збірної, передає курйозну інформацію rusfanat.ru.

Причиною цього рішення послужила висловлюється раніше ФІФА незадоволеність відносно низького інтересу громадян ПАР до найпопулярнішої спортивної події на планеті, яка стартує 11 червня 2010 року.

Оргкомітет першої в історії африканської першості планети призвав громадян країни кожну п"ятницю аж до початку турніру носити футболки "Бафана Бафана".

Організатори також радять громадянам купувати більше прапорів і по можливості вивчити національний гімн, написаний на суміші мов, який англомовні та знаючі місцевий говір африканці до цього часу, через 15 років після закінчення апартеїду, не знають напам"ять.

Варто відзначити, що футбол в ПАР набагато популярніший серед темношкірого населення, ніж серед білих, які більше цікавляться регбі.

До речі, збірна ПАР з регбі є діючим володарем Кубка світу.

Завтра

Зараз ви читаєте новину «Організатори ЧС-2010 закликали громадян ПАР носити футболки збірної». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі