вівторок, 25 серпня 2009 14:54

До Мундіалю-2010 на стадіонах будують міні-тюрми

До Мундіалю-2010 на стадіонах будують міні-тюрми

Господарі чемпіонату світу з футболу 2010 року в ПАР будують прямо на стадіонах міні-в"язниці для вболівальників-хуліганів.

Перші дві камери попереднього ув"язнення для фанів, які порушуватимуть закон, відкриті напередодні на стадіоні "Грін Пойнт" в Кейптауні. Кожна з них розрахована на вісім заарештованих.

Місцевий оргкомітет ЧС-2010 дав зрозуміти, що не потерпить неподобств на матчах і готовий прийняти для цього найжорсткіші заходи. Передбачається, що в камерах на стадіонах правопорушники будуть перебувати, поки їх не відправлять до поліцейської дільниці.

Заступник комісара поліції ПАР Андрій Прейс повідомив, що в кожному місті, де пройдуть матчі чемпіонату, буде спеціальна "футбольна" поліцейська дільниця, судова зала для екстреного розгляду справ уболівальників-хуліганів і навіть офіс МВС для можливої депортації порушників.

Штрафи і тюремне ув"язнення очікують винних у расистських, грубих, підбурювальних, залякуючих або непристойних висловлюваннях і вчинках.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «До Мундіалю-2010 на стадіонах будують міні-тюрми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі