понеділок, 25 травня 2009 18:34

Олена Бондаренко вилетіла з "Roland Garros"

Олена Бондаренко вилетіла з "Roland Garros"

Олена Бондаренко не змогла пробитись до другого кола турніру Великого шолому Roland Garros.

Уже на старті змагань у Парижі жереб звів Олену із тенісисткою, що входить до першої двадцятки у рейтингу WTA. Нашій першій ракетці в суперниці дісталась словачка Домініка Цибулкова, теж перший номер своєї країни.

Сьогоднішня гра між суперницями стала для них другою за останній рік. Востаннє дівчата виходили на корт одна проти одної на початку травня минулого року в Берліні. Тоді у 1-у колі змагань перемога була за нашою тенісисткою - 6:4, 1:6, 7:6.

У Парижі Цибулкова та Бондаренко знову зіграли усі три сети. Однак цього разу сильнішою виявилась перша.

Початок матчу пройшов у рівній боротьбі. Переломний момент міг настати у 6-у геймі, коли Олена подавала м"яч. Напередодні вона взяла подачу Домініки й вийшла вперед 3:2. Тому виграний свій гейм міг суттєво збільшити її шанси на успіх. Проте цього не сталося. У наступних двох геймах ситуація знову повторилась. На жаль, кінцівку сету наша тенісистка провела невдало й програла чотири останні гейми - 4:6.

На глядачів очікував вирішальний - третій сет. І знову така ж важка гра. Все вирішилось у середині сету, коли за рахунку 2:2 словачка взяла три підряд гейми. Проте Олена майже зрівнялася із суперницею (4:5), та вкрай важливу свою подачу взяти не змогла. Отже, рахунок - 4:6 й Україна втрачає свою першу представницю у Парижі в основному колі.

У наступному колі Цибулкова зіграє з бельгійкою Кірстен Фліпкенс, яка напередодні теж у трьох сетах обіграла господарку кортів Стефані Форе - 6:1, 4:6, 6:4.

Roland Garros. Жінки. 1-е коло

Д. Цибулкова (Словакія) - О. Бондаренко (Україна) - 2-1 (6:4, 2:6, 6:4)

За матеріалами Турнир

Зараз ви читаєте новину «Олена Бондаренко вилетіла з "Roland Garros"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі