пʼятниця, 22 травня 2009 18:10

Бондаренко вийшла у фінал престижного варшавського турніру

Бондаренко вийшла у фінал престижного варшавського турніру

Українська тенісистка Альона Бондаренко продовжує переможну ходу на турнірі серії Premiere у Варшаві.

У півфінальному матчі вона перемогла британську спортсменку Анн Кеотавонг. Перший сет дався Альоні легко - 6:2, хоча відбувся неприємний момент. За рахунку 5:1 на користь Бондаренко пішов дощ і матч зупинили.

Після перерви британка Кеотавонг зуміла зібратись та показала достойну гру, постійно тримаючи в напрузі українку. В кожному геймі та розіграші точилась серйозна боротьба .

Та врешті-решт Бондаренко здобула фінальну перемогу - 7:5.

В фіналі Альона зустрінеться з юною румункою, яка перебуває за межами перших двох сотень рейтингу, Александрою Дулгеру. 18-річна тенісистка переграла досвідчену словачку Даніелу Хантухову - 6:4 6:7 6:1. Незважаючи на перемогу, Дулгеру буде зручнішою для нашої тенісистки суперницею. Все-таки брак досвіду вирішальних матчів може датися взнаки.

Це буде перший фінал одиночного розряду для Альони Бондаренко з травня 2007 року, коли вона програла на цьому ж турнірі Світлані Кузнєцовій.

В будь-якому разі виступи Бондаренко у Варшаві дозволять їй повернутись в топ-30 світового рейтингу (в разі перемоги - в топ-25).

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Бондаренко вийшла у фінал престижного варшавського турніру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі