четвер, 14 червня 2012 09:54

Олег Кононов очолив "Севастополь"

Олег Кононов очолив "Севастополь"
Олег Кононов продовжить виконувати обов'язки генерального директора ФОТО: fckarpaty.com.ua

Новим головним тренером "Севастополя" призначений Олег Кононов, який продовжить виконувати обов'язки генерального директора клубу і таким чином сконцентрує у своїх руках як управлінські, так і тренерські функції.

"Ми дуже вдячні Сергію Пучкову, який у міжсезоння очолив команду і зміг вибудувати ефективну гру у другому колі першості, але треба рухатися далі у розвитку клубу. Сподіваємося, що призначення Олега Кононова допоможе в досягненні потрібного результату", - прокоментував рішення акціонера клубу генеральний директор "Смарт-холдингу" Олексій Пертін.

"Вдячний раді директорів ФК" Севастополь" та акціонерам клубу за велику довіру. За проведений час я зміг уважно вивчити не тільки роботу генерального директора, але й клубу в цілому. Упевнений, що поставлене перед нами завдання виходу в Прем'єр-лігу здійсненне, і ми разом докладемо максимум зусиль, щоб наші вболівальники змогли через рік побачити кращі українські команди у себе вдома", - сказав Олег Кононов в інтерв'ю прес-службі клубу.

Олег Кононов - відомий білоруський футболіст і тренер. Народився 23 березня 1966 року в м. Курську. Тренерську кар'єру розпочав у 2000 році, в мінському "Торпедо". За час роботи тренером, встиг попрацювати з клубами Білорусі, Молдови та України.

До приходу у ФК "Севастополь" з 2008 по 2011 рр.. очолював львівські "Карпати". У сезоні 2009/2010 зайняв з клубом п'яте єврокубкове місце в прем'єр-лізі України і потім вивів "Карпати" в груповий етап Ліги Європи. У 2011 році зайняв третє місце в опитуваннях читачів UA-Футбол на звання кращого тренера України 2010-го року і звання Відкриття 2010-го року.

Також виграв з командою другий розіграш турніру Copa del Sol в Іспанії. У сезоні 2010/2011 повторив результат в українській прем'єр-лізі і вдруге вивів ФК "Карпати" в єврокубки. З січня 2012 року генеральний директор ФК "Севастополь".

Зараз ви читаєте новину «Олег Кононов очолив "Севастополь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі