неділя, 21 листопада 2010 17:53

Охоронець Кличків відчуває себе захищеним поруч з боксерами

Охоронець Кличків відчуває себе захищеним поруч з боксерами

Начальник охорони братів Кличків Роман Гижа відчуває себе захищеним поруч зі своїми клієнтами. Про це він заявив в інтерв'ю виданню "Vringe.com".

"Брати Клички - не ті люди, яким хто-небудь стане погрожувати. Погодьтеся, зробити це може тільки агресивна людина, яка не дружить з головою. Скажу більше: коли я перебуваю поруч з Віталієм чи Володимиром, відчуваю себе максимально захищеним", - зазначив Р. Гижа.

"Коли Віталій тренується в Києві, він самостійно ходить в спортклуб. На відміну від президента США, він не веде війн. Коли Кличко-старший стане президентом країни, тоді йому вже буде потрібен захист завжди і скрізь. Але поки що немає потреби бігти поруч з ним. Він без будь-якого супроводу ходить з дітьми до зоопарку, на атракціони. Ми поруч, коли проводяться якісь масові заходи", - додав він.

"Наприклад, я можу без проблем вийти прогулятися Хрещатиком. Уявіть, що подібну спробу у вихідний день зроблять Віталій або Володимир. Думаю, прогулянка у них закінчиться через п'ять-шість кроків, перехожі обступлять їх з усіх сторін. Але ж Клички - теж люди, які потребують відпочинку. Наша місія - створення Віталію та Володимиру комфортних умов під час масових заходів", - сказав він.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Охоронець Кличків відчуває себе захищеним поруч з боксерами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі