середа, 17 листопада 2010 11:50

Дівчину Кличка на очах у репортерів закували в наручники (ФОТО)
9

Голлівудська акторка, подруга українського боксера Володимира Кличка Хайден Панеттьєрі продовжує працювати над новою стрічкою "Справжні історії: Випробування Аманди Нокс". Фільм заснований на реальних фактах і розповість про дівчину, яка в стані наркотичного сп'яніння жорстоко вбила свою сусідку по кімнаті. Незважаючи на те, що батьки реальної жертви Мередіт Керчер були категорично проти цього фільму, не безпідставно вважаючи, що вбивця їх дочки не гідна того, щоб їй присвячували фільм, зйомки таки стартували.

В одному із епізодів на дівчину Володимира Кличка наділи наручники і поліцейські повели красуню до буса. В оточенні фоторепортерів Хайден попрощалась зі свою матір'ю, яку грає Марсія Гей Гарден.

Щоб відповідати екранному образу Хайден довелося одягти перуку - зараз у акторки коротка хлоп'яча стрижка, а у її героїні має бути пряме довге волосся.

Зйомки фільму проходять у Римі, тому що саме тут реальна Аманда Нокс і здійснила страшний злочин. Вихід фільму запланований на середину 2011 року.

Нагадаємо, Хайден Панеттьєрі хоче переїхати жити до України. Вона півроку зустрічається з Володимиром Кличком.

Siteua/ Bilshe

Зараз ви читаєте новину «Дівчину Кличка на очах у репортерів закували в наручники (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі