середа, 04 липня 2012 18:22

Одноклубника Анатолія Тимощука посадили до в'язниці за підпал власного будинку

Одноклубника Анатолія Тимощука посадили до в'язниці за підпал власного будинку
Брено посадили бе права на дострокове звільнення. Фото: ap.com

Захисник мюнхенського футбольного клубу "Баварія" бразилець Брено засуджений до трьох років і дев'яти місяців тюремного ув'язнення без права дострокового звільнення. Таке рішення ухвалив суд Мюнхена, який визнав футболіста винним у підпалі власного будинку.

Пожежа в будинку 22-річного футболіста в передмісті Мюнхена сталася у вересні 2011 року. Полум'я повністю знищило особняк, а збиток, заподіяний вогнем, оцінили в мільйон євро.

Брено під час пожежі отруївся чадним газом і потрапив до лікарні. Повідомлялося, що футболіст перебував у стані сильного алкольного сп'яніння.

Через три дні після події гравцеві висунули звинувачення. Брено взяли під варту, але через 12 днів відпустили під заставу 500 тисяч євро, який внесла "Баварія".

Як зазначає Goal.com, Брено загрожувало тюремне ув'язнення на термін до 10 років, однак такого покарання футболістові вдалося уникнути - можливо, через виявлені у нього психічні відхилення.

Брено почав професійну кар'єру в бразильському клубі "Сан-Паулу", а в 2008 році перейшов в "Баварію", але не зміг закріпитися в основному складі мюнхенської команди.

На Іграх 2008 року в Пекіні Брено в складі олімпійської збірної Бразилії виграв бронзу. За дорослу національну команду захисник провів вісім матчів.

Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Одноклубника Анатолія Тимощука посадили до в'язниці за підпал власного будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі