четвер, 24 лютого 2011 10:24

Новий наставник "Роми" дебютував з перемоги

Новий наставник "Роми" дебютував з перемоги

Футболісти "Роми" взяли гору над "Болоньєю" у матчі чемпіонату Італії.

Відкладена зустріч 22-го туру, що пройшла в середу в Болоньї, завершилася перемогою гостей з рахунком 1:0. Єдиний гол на 45-й хвилині забив Даніеле де Россі, пише РИА "Новости".

Перемога стала дебютною для нового головного тренера "Роми" Вінченцо Монтелли.

"Бути тренером "Роми" - мрія для багатьох, але для мене це тільки початок.

Мені кажуть, що я - холоднокровна людина. І це правда. Мені більше подобається індивідуальний стиль управління. Все це було присутнє в рамках підготовки до цього матчу.

Після фінального свистка я був зворушений. Вдячний хлопцям за такий початок, за такий хвилюючий момент у кар'єрі.

Ми добре вивчили "Болонью", яка відмінно створює щільність у центрі поля. Наші вінгери зробили так, що ми змогли зламати систему гри суперника.

Що мені робити з Тотті? Я бачив його в хорошій формі, і знаю, наскільки він важливий для команди в найкращому своєму стані. Я сподіваюся, скоро він набере потрібні кондиції і зможе підтримати наш напад. Упевнений, він буде прикладом для всіх. Я розраховую на нього", - цитує Монтелла Football Italia.

Після 26 матчів римський клуб, набравши 42 очки, розташувався на шостому рядку турнірної таблиці серії A. "Болонья", в активі якої 32 очки, займає 12-е місце.

Перенесений матч

Болонья - Рома - 0:1 (0:1, 0:0)

Гол: 0:1 - Де Россі (45).

РОМА: Жуліо Сержіо (Доні, 17), Кассетті, Н. Бурдіссо, Жуан (Мексес, 17), Кастелліні (Ріїсе, 17), Сімплісіо (Брігі, 79), Де Россі, Таддеї, Перротта (Пісарро, 17), Вучиніч (Менез, 83), Боррієлло (Тотті, 73).

Зараз ви читаєте новину «Новий наставник "Роми" дебютував з перемоги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі