понеділок, 21 лютого 2011 08:21

Раньєрі подав у відставку з поста наставника "Роми"

Раньєрі подав у відставку з поста наставника "Роми"

20 лютого офіційно подав у відставку головний тренер "Роми" Клаудіо Раньєрі. Після поразки від "Дженоа" в Серії А, він зайшов у роздягальню і повідомив команді про своє рішення, повідомляє Террикон.

"Рома" повернулася додому на літаку і відразу ж відправилася на базу в Тригір'я, де команду закидали камінням і яйцями. Туди ж підтягнулися три автобуси з поліцією. А от транспорт молодіжки з тренером Вінченцо Монтеллою вболівальники зустріли оплесками.

Раньєрі провів на посту "Роми" півтора сезони, зайняв друге місце в Серії А, вивів команду у фінал Кубка Італії і 1 / 8 фіналу Ліги Чемпіонів. З урахуванням мінімуму коштів, які міг витрачати клуб останнім часом на трансфери - результат більш ніж гідний.

Двома тижнями раніше боси "Роми" мали намір продовжити з Раньєрі контракт.

Президент "Роми" Розелла Сенсі оголосила, що ім'я головного тренера команди стане відомо у понеділок, пише Sports.ru.

"Ми взяли до відома заяву про відставку від Клаудіо Раньєрі. Однак сьогодні ввечері ми не будемо приймати нових кадрових рішень. Це питання переноситься на ранок. Після наради з директорами і футболістами, буде прийнято рішення про призначення нового тренера", - цитує Сенсі ANSA.

Тим часом, ультрас закликають до того, щоб "Рому" очолив колишній гравець команди Вінченцо Монтелла.

Нагадаємо, 8 березня "Рома" зіграє в Донецьку з "Шахтарем" матч-відповідь 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. Перша зустріч команд завершилася перемогою "гірників" — 3:2.

Зараз ви читаєте новину «Раньєрі подав у відставку з поста наставника "Роми"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі