середа, 03 лютого 2010 15:45

Найкращий бомбардир "Зеніта" перейшов у "Рубін"

Найкращий бомбардир "Зеніта" перейшов у "Рубін"

Казанський футбольний клуб "Рубін" уклав контракт з нападаючим пітерського "Зеніту" Фатіхом Текке, який у чемпіонаті Росії 2009 року забив вісім голів і став найкращим бомбардиром у своїй команді.

Текке перейде в "Рубін" у серпні 2010 року після закінчення свого контракту з "Зенітом". Про це повідомляє офіційний сайт "Рубіна".

Таким чином, 32-річний Текке перейде в "Рубін" на правах вільного агента. При цьому в першій половині сезону-2010 він виступатиме за пітерський клуб.

Текке перейшов у "Зеніт" влітку 2006 року з турецького "Трабзонспора". За два з половиною роки Текке провів за пітерський клуб 73 матчі і забив 24 голи.

У грудні 2009 року російські ЗМІ написали, що Текке буде виставлений на трансфер. Повідомлялося, що форвард може перейти в один з турецьких клубів.

У минулому Текке регулярно грав за свою національну команду. У складі збірної Туреччини Текке провів 25 матчів і забив дев"ять м"ячів.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Найкращий бомбардир "Зеніта" перейшов у "Рубін" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі