четвер, 11 лютого 2021 11:20

"Нахабність і хамство" - Підгрушна звинуватила шведку в брудній боротьбі

"Нахабність і хамство" - Підгрушна звинуватила шведку в брудній боротьбі
Олена Підгруршна була близькою до медалі. Фото: biathlon.com.ua

Лідерка збірної України з біатлону Олена Підгрушна звинуватила суперницю в нечесній боротьбі.

У змішаній естафеті збірна України стала 4-ю. Підгрушна на останньому колі боролася за "бронзу" зі шведкою Ганною Еберґ.

"Коли пішла 2-га половина кола, я почала обходити Еберґ по правій стороні траси. Але вона, побачивши мене справа, почала зміщуватися в бік, виштовхуючи мене в свіжий, невкатаний сніг, а іноді навіть в кущі.

Те, що я кричала "Хоп, хоп!", не мало ніякої реакції, і як тільки вона бачила, що я її обганяю, просто підрізала - так було кілька разів. Це абсолютно неспортивна поведінка, і, відверто кажучи, за 20 років у спорті, я таку нахабність і хамство бачила вперше.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прима виграв "золото" на етапі чемпіонату Європи з біатлону

Після цього на останній підйом я вже пішла за нею, потім на спуск, лижі прекрасно котили, і навіть не дивлячись на те, що я знову вийшла в свіжий сніг, почала шведку обганяти, фактично вирівнялася, і в цей момент вона просто почала переставляти лижі між мої.

Я мало не впала, і, зрозуміло, що рух було заблоковано. Виходячи на фініш, я вже намагалася обійти то праворуч, то ліворуч, але історія повторювалася знову і знову: вона зміщувалася то правіше, то лівіше, повністю перекриваючи будь-які мої маневри.

Повторюся, це абсолютно неприпустима поведінка в спорті, я вважаю, що таких спортсменів потрібно покарати", - цитує Підгрушну biathlon.com.ua.

Наступний етап Кубка світу із біатлону відбудеться 12 лютого.

Зараз ви читаєте новину «"Нахабність і хамство" - Підгрушна звинуватила шведку в брудній боротьбі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі