понеділок, 25 червня 2012 18:04

На півфінал до Варшави приїде 30 тисяч уболівальників

На півфінал до Варшави приїде 30 тисяч уболівальників
На варшавський півфінал приїде близько 30 німців і італійців. Фото: reuters.com

У четвер на Національному стадіоні Варшави відбудеться другий матч півфіналу і одночасно останній, котрий пройде у Польщі. До столиці приїде близько 30 тисяч уболівальників збірних Німеччини та Італії.

"Ми очікуємо, що уболівальники з Німеччини приїдуть переважно автомобілями, а італійці виберуть авіалінії. Шкода, що не з Англією буде півфінал, а то ми б мали ще одну можливість продемонструвати уболівальникам відповідь на відео, трансльоване телеканалом BBC" - заявила на прес-конференції міністр спорту Ханна Муха.

Міністерство вважає, що на півфінальний матч прийде близько 30 тисяч уболівальників збірних обох команд.

"У нас було більше 2 млн. відвідувачів, і ми хотіли б дійти до 3 мільйонів. У фан-зоні багато цікавого, тому я думаю, що цей результат може бути реальним" - сказала Муха, яка також запросила відвідати фан-зону.

Більш чисельними, зважаючи на малу відстань, будуть фанати з Німеччини. Вони вже викупили більше восьми тисяч місць на Національному стадіоні, а продаж все ще триває.

"На даний момент у нас немає точної інформації про кількість чартерів, яка до нас прилетить. Я думаю, що у вівторок у нас буде повна інформація" - заявив Пшемислав Пшибильскі, прес-секретар аеропортів.

Gazeta.ua за матеріалами tvnwarszawa.pl

Зараз ви читаєте новину «На півфінал до Варшави приїде 30 тисяч уболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі