субота, 23 червня 2012 14:45

"Боатенг - проблемна позиція збірної Німеччини" - Венглинський

"Боатенг - проблемна позиція збірної Німеччини" - Венглинський
Олег Венглинський бачить збірну Німеччини у фіналі Євро. Фото: goals.in.ua

Збірна Німеччини стала другим півфіналістом Євро-2012, обігравши команду Греції з рахунком 4:2. Для Gazeta.ua цей поєдинок прокоментував колишній форвард київського "Динамо" і "Дніпра" Олег Венглинський.

"Грекам треба віддати належне, вони дуже добре оборонялися, боролися до кінця і навіть внесли на якийсь час в гру інтригу, забивши м'яч. Потім пропустили швидкий гол, а після третього всі питання відпали. Німцям же довго не щастило. Бундестім показав дуже хорошу гру, в черговий раз підтвердивши серйозність своїх намірів на перемогу в турнірі. Була швидкість, дисципліна, все, чим славиться збірна Німеччини", - вважає Олег.

Разом з тим у грі німецької команди далеко не все гладко, упевнений він.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Льов танцював на очах Меркель і Туска

"Проблемна позиція в збірній Німеччини - Боатенг. Власне, через нього німці і пропустили, пішовши вперед майже всією командою. Греки ж вдало втекли в контратаку. Тренер напевно знає про цю проблему, адже з Англією чи Італією такі жарти можуть погано закінчитися, покарання буде миттєве", - зауважив Венглинський.

У півфіналі Бундестіму належить побачення з переможцем пари Англія-Італія. Свій матч команди зіграють 24 червня.

"Думаю, що півфінал Німеччина пройде. За рівнем гри німці зараз вище за Італію, і тим більше за Англію. Англійці у грі з Україною взагалі не вразили, вагова категорія у них зараз не та. Італійці більш небезпечні: завжди тактично грамотні, можуть засушити гру, а Балотеллі або Кассано свій момент знайдуть. Але все-таки вважаю, що путівка у фінал буде в німців", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «"Боатенг - проблемна позиція збірної Німеччини" - Венглинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі