пʼятниця, 08 лютого 2013 18:55

"На момент матчу зі "Сталлю" я вже не мав відношення до "Оболоні"- Слободян

"На момент матчу зі "Сталлю" я вже не мав відношення до "Оболоні"- Слободян
Слободян відхрестився від скандалу "Оболонь" - "Сталь". Фото: sport-xl.net

Екс-президент ФК "Оболонь" Олександр Слободян прокоментував ситуацію навколо підозрілого матчу "Оболоні" проти "Сталі".

Як повідомляє "Український футбол", Олександр Слободян зазначив, що в той час він уже не мав ніякого відношення до ФК "Оболонь".

"На той момент я вже не мав ніякого відношення до ФК "Оболонь". Ще 12 вересня закликав віце-президента клубу Олександра Алімова зібрати загальні установчі збори громадської організації ФК "Оболонь", але він мені відповіді не дав. Після цього я, як президент ПАТ "Оболонь" - головного інвестора клубу, висловив бажання припинити фінансування клубу і скласти з себе повноваження президента ФК "Оболонь", - сказав Слободян.

"Нехай мої колишні заступники говорять що завгодно. З нечесними людьми, які повели непорядно, ми, як головний інвестор, не захотіли мати жодних спільних справ. При цьому називаючи цих функціонерів непорядними, ми ще м'яко висловлюємося. Чому, по суті, "розвалився" клуб і ми припинили фінансування? Та тому, що я не захотів мати справу з нечесними людьми, які наживаються на футболі", - підсумував він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ПФЛ проводить розслідування підозрілого матчу "Оболонь" - "Сталь" для передачі фактів в правоохоронні органи і ФФУ. А генеральний директор ФК "Оболонь" Олексій Злотоябко заявив, що з усіх питань краще звертатися до Олександру Слободяну, адже він у той час був президентом клубу.

Зараз ви читаєте новину «"На момент матчу зі "Сталлю" я вже не мав відношення до "Оболоні"- Слободян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі