вівторок, 27 березня 2012 14:38

На матч "Шахтар" - "Динамо" можна потрапити за 10 гривень

На матч "Шахтар" - "Динамо" можна потрапити за 10 гривень
"Вхідні квитки" дають право потрапити на стадіон, але не гарантують місце на трибуні ФОТО: shakhtar.com

Ажіотаж навколо матчу "Шахтар" - "Динамо" наростає з кожним днем. Всі квитки на поєдинок 7 квітня вже продані. Але щоб дати можливість якомога більшій кількості вболівальників потрапити на гру, керівництво "Донбас Арени" і ФК "Шахтар" прийняло рішення відкрити вільний продаж додаткових, "вхідних квитків" на всеукраїнське дербі.

Такі пропуски дають право потрапити на стадіон, але не гарантують місце на трибуні. Однак якщо після 10-ї хвилини матчу знайдуться вільні крісла, вболівальники з "вхідними квитками" мають право їх зайняти. У разі відсутності порожніх сидінь підтримувати команду, спостерігати за грою і насолоджуватися атмосферою матчу вболівальники зможуть, розташувавшись в безпосередній близькості від епіцентру події - біля одного з численних плазмових екранів поруч з фастфудами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На матч "Шахтар" - "Динамо" продані всі квитки

Вартість "вхідних квитків" - 10 гривень, але їх кількість обмежена.

Звертаємо увагу: якщо володар звичайного квитка або абонемента з точним зазначенням зони, рівня, сектора, ряду і місця все ж прийде на гру, гість, який купив "вхідний квиток", буде зобов'язаний поступитися йому місце.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" і "Динамо" зіграють 7 квітня

Нагадаємо, матч "Шахтар" - "Динамо" відбудеться 7 квітня о 16:00. Трансляція на ТРК "Україна".


Зараз ви читаєте новину «На матч "Шахтар" - "Динамо" можна потрапити за 10 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі