субота, 24 березня 2012 14:32

Мхітарян і Мехмеді ввійшли в ТОП-10 кращих гравців світу з малою популярністю

Мхітарян і Мехмеді ввійшли в ТОП-10 кращих гравців світу з малою популярністю
Мехмеді прийшов до "Динамо" з "Цюріха" Фото: fcdynamo.kiev.ua

Популярний ресурс Bleacher Report склав рейтинг-лист з десяти кращих гравців світу, про яких поки мало хто чув. У нього потрапили хавбек "Шахтаря" Генріх Мхітарян і форвард "Динамо" Адмір Мехмеді.

"Генріху Мхітаряну вже виповнилося 23 роки, але він занадто гарний, щоб його не включити в цей список. Чутки пов'язують його з лондонським "Арсеналом", який бачить в ньому заміну Фабрегасу - відмінний контроль м'яча, здатність віддавати гострі передачі і бачення поля дозволяють Мхітаряну зв'язувати півзахист і напад. Але зірка "Шахтаря" все ж таки більше схожий на Френка Лемпарда - шанс пробити по воротах він не упускає.

Адмір Мехмеді - один з кращих молодих "треквартістас" в Європі, і вже точно один з кращих у світовому футболі серед тих гравців, про яких ви ніколи не чули. А ось хто про нього чув - так це київське "Динамо", яке взимку сплатило "Цюріху" за 21-річного таланта 3 мільйони фунтів", - зазначає онлайн-видання.

Також до рейтингу увійшли Еммануель Мболі (Замбія), Ренсфорд Осей (Гана), Ейал Голаса (Ізраїль), Рене Крхін (Словенія), Жано Ананідзе (Грузія), Вацлав Кадлец (Чехія), Андік Вермансіах (Індонезія ) і Карим Ансаріфард (Іран).

Зараз ви читаєте новину «Мхітарян і Мехмеді ввійшли в ТОП-10 кращих гравців світу з малою популярністю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі