вівторок, 26 січня 2010 10:58

На Australian Open не залишилось жодної росіянки

На Australian Open не залишилось жодної росіянки

Російська тенісистка Надія Петрова програла в 1/4 фіналу Відкритого чемпіонату Австралії, поступившись бельгійці Жюстін Енен. Матч, який тривав майже дві години, завершився з рахунком 7:6 (7:3), 7:5 на користь Енен, повідомляється на офіційному сайті Australian Open.

Не змогла пробитися у півфінал і Марія Кириленко. У матчі, що тривав менше півтора годин, росіянка поступилася китайській тенісистці Цзен Чже з рахунком 6:1, 6:3. За вихід у фінал Цзен Чже позмагається з Жюстін Енен.

Таким чином, півфінал Відкритого чемпіонату Австралії пройде без участі російських тенісисток. Дві путівки, що залишилися, в 1/2 фіналу турніру розіграють китаянка На Лі і американка Венус Вільямс, а також американка Серена Вільямс і Вікторія Азаренко з Білорусії.

У чоловічому одиночному розряді боротьбу продовжує росіянин Микола Давиденко. За вихід у півфінал він посперечається з першою ракеткою світу швейцарцем Роджером Федерером. Дві останні зустрічі цих суперників завершилися на користь російського тенісиста.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «На Australian Open не залишилось жодної росіянки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі