понеділок, 21 березня 2022 11:10

"Москаля ще не бачив" - Стаховський розповів про службу в територіальній обороні Києва

"Москаля ще не бачив" - Стаховський розповів про службу в територіальній обороні Києва
Сергій Стаховський під час патрулювання Києва. Фото: Instagram.com/stako_s

Український тенісист Сергій Стаховський служить у територіальній обороні Києва.

Колишній перший номер українського тенісу розповів про нову роботу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Долгополов приїхав захищати Київ та привіз допомогу ЗСУ

"Все як у всіх, з тією різницею, що я маю бонус: великий вихід на місцеві ЗМІ. То мені дозволено шість годин вільно пересуватися. Також ми тут намагаємося щось перевозити, когось з'єднувати. От зараз намагаємося частково врятувати винну індустрію.

Години чотири - п'ять сплю. Бо ці проміжки в шість годин такі: вдень спати якось не виходить, а ввечері виходить поспати годину перед чергуванням - і потім досипаєш ще чотири з половиною години після нічного.

Москаля ще не бачив. Я поки що, як дехто каже, в нашому тилу. Кожен робить своє. А наші ЗСУ роблять свою справу не те що майстерно, а суперово", - заявив спортсмен у коментарі "Цензор.нет".

Стаховський завершив професійні виступи в лютому 2022 року, коли не зміг вийти в основну сітку Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу. На рахунку українця чотири титули за кар'єру.

Зараз ви читаєте новину «"Москаля ще не бачив" - Стаховський розповів про службу в територіальній обороні Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі