пʼятниця, 25 грудня 2009 12:44

Молдавський клуб запропонував Шумахеру ввійти в історію

Молдавський клуб запропонував Шумахеру ввійти в історію

Легендарний гонщик "Формули-1" Міхаель Шумахер може стати першим у світі футбольним туристом, який візьме участь в єврокубкових змаганнях. Молдавський клуб "Олімпія" зробив відповідну пропозицію німецькому пілотові.

"Шумахер дуже любить футбол. І грає в нього на дуже пристойному рівні. Він років 5-7 тому грав на знаменитій "Маракані" з ветеранами бразильського футболу. Грав на одному полі з Роналдо і Зіко. Роки два тому він виступав у другій або третій Лізі чемпіонату Швейцарії за клуб "Ехіхенс". Він дуже любить футбол, і тому виступ в єврокубках може стати для нього великою і приємною подією в житті.

В той же час, сам Шумахер може подарувати футбольне майбутнє тисячам молдавських дітей. Цей факт, як нам здається, для нього може бути вагомішим, ніж навіть сама участь в єврокубках", - заявив віце-президент "Олімпії" Сергій Кисельов в інтерв"ю офіційному сайту клубу.

Для того, щоб взяти участь в єврокубках, Шумахер повинен стати переможцем проекту "Стань футбольною зіркою в одну мить!", який з 21 грудня 2009 по 21 березня 2010 року проводиться на офіційному сайті футбольного клубу. Нагадаємо, що достроковим переможцем конкурсу може стати будь-який здоровий, дієздатний чоловік у віці від 18 до 60 років, який запропонує клубу 1 мільйон євро за право зіграти в єврокубках.

За матеріалами Sports.ru.

Зараз ви читаєте новину «Молдавський клуб запропонував Шумахеру ввійти в історію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі