субота, 29 жовтня 2011 11:54

"Місяця півтора відновлення, милиці" - Ігор Суркіс про травму брата

"Місяця півтора відновлення, милиці" - Ігор Суркіс про травму брата

Президент ФФУ Григорій Суркіс через перелом ноги не складе компанію президентові країни на відкритті стадіону у Львові, розповів брат потерпілого Ігор Суркіс. Про це повідомляє "Сегодня".

Про переломі брата: "Григорій Михайлович не просто зламав ногу - у нього вилетіла гомілкова кістка, розрив зв'язок. Якби тільки зламав ногу, було б півбіди. У суботу на нього чекає операція у професора Лінько".

Про найближчі церемонії: "Я вже поставив до відома Бориса Колеснікова про те, що брат не зможе бути на відкритті стадіону у Львові ... Грали на штучному покритті - видно, нога поїхала. І він вивернув її. Ловив м'яч і при приземленні масою тіла ще більше навантажив ногу. Зіткнення ніякого не було. На рівному місці. Що поробиш, футбол без травм - не футбол".

Про результат поєдинку: "Ми дограли матч. Виграли у-Привату 11:3. Григорій Михайлович привітав нас вже з лікарні".

Про участь Ігоря Коломойського в матчі: "Він був на матчі, але через проблеми зі спиною не грав".

Про процес реабілітації: "Місяця півтора відновлення, милиці. Все як годиться. База Динамо - в його розпорядженні для відновлювальних заходів".

Зараз ви читаєте новину «"Місяця півтора відновлення, милиці" - Ігор Суркіс про травму брата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі