пʼятниця, 09 жовтня 2009 09:58

Мілевський потрапив у п"ятірку найкращих футболістів СНД

Мілевський потрапив у п"ятірку найкращих футболістів СНД

Російська газета "Спорт-Экспресс" підвела підсумки традиційного референдуму "Зірка" для визначення найкращого футболіста місяця на території країн СНД і Балтії. Переможцем за підсумками вересня став росіянин Володимир Бистров з пітерського "Зеніту". У числі найкращих є і представники України.

Так нападаючий київського "Динамо" і збірної України Артем Мілевський розділив з форвардом московського ЦСКА Аланом Дзагоєвим четверте і п"яте місця за підсумками голосування, а сьомим фінішував український захисник іспанської "Барселони" Дмитро Чигринський.

Що стосується загального заліку "Зірки" (січень - вересень), то тут як і раніше лідирує російський форвард лондонського "Арсеналу" Андрій Аршавін, який за підсумками проведених опитувань сумарно набрав 285 балу. На другому місці Володимир Бистров ("Зеніт", 190 балів), а третю і четверту позиції займають українські гравці - Андрій П"ятов ("Шахтар", 127) і Андрій Воронін ("Ліверпуль", 125).

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Мілевський потрапив у п"ятірку найкращих футболістів СНД». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі