четвер, 08 жовтня 2009 10:54

Мілевський готовий зіграти проти збірної Англії

Мілевський готовий зіграти проти збірної Англії

Один з провідних форвардів збірної України Артем Мілевський, який через простуду і підвищену температуру пропустив два перші дні збору в рамках підготовки до відбірного поєдинку ЧС-2010 із збірною Англії, вже в строю. Як повідомляє "Блик", учора ввечері нападаючий київського "Динамо" приступив до повноцінних тренувань. Причому працював Артем в загальній групі. Зараз він знаходиться в хорошій формі, тому Михайличенко вирішив ніяких поблажок футболістові не давати.

Тим часом тренерський штаб збірної України ухвалив рішення проводити по одному ігровому і одному теоретичному заняттю в день. Особлива увага на тренуваннях приділяється стандартним положенням - адже саме "стандарти", на думку тренерського штабу команди, зіграли ключову роль в поразці України в матчі проти Англії на "Вемблі".

Додамо, що курс на Дніпропетровськ на найважливіший матч в нинішньому відбірному циклі літак з національною збірною України візьме завтра після обіду.

Зараз ви читаєте новину «Мілевський готовий зіграти проти збірної Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі