неділя, 06 вересня 2009 17:24

Мілевський став найкращим футболістом серпня в Україні

Мілевський став найкращим футболістом серпня в Україні

Газета "Команда" провела традиційне опитування, за підсумками якого кожен місяць визначають найкращого футболіста чемпіонату України. Як і минулого місяця, з результатом в 13 залікових балів упевнену перемогу над своїми конкурентами здобув капітан "Динамо", нападаючий Артем Мілевський, який відзначив цю подію дублем у вчорашньому матчі національної збірної проти Андорри.

На другому місці з показником в 5 очок розмістився партнер Артема по "Динамо", півзахисник Олег Гусэв. Також 5 пунктів в свій актив записав і півзахисник донецького "Металурга" Олексій Годін. На третій позиції також розмістилися двоє футболістів - півзахисник "Динамо" Мілош Нінковіч і воротар "Шахтаря" Андрій П"ятов.

Таким чином, в загальному заліку з упевненим відривом лідирує Артем Мілевський - на його рахунку вже 26 очок! Олег Гусєв з показником в 12 залікових пунктів розмістився на другій позиції, але з солідним відставанням. Олексій Годін розбавив компанію динамівців, і з десятьма балами замикає трійку лідерів.

Інформаційний відділ ФК "Динамо" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Мілевський став найкращим футболістом серпня в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі