вівторок, 10 вересня 2013 18:36

"Металіст" втратив захисника перед матчем з "Динамо"

"Металіст" втратив захисника перед матчем з "Динамо"
Березовчук не зіграє з "Динамо". Фото: metalist.ua

У спарингу з московським " Динамо" ( 0:1) український захисник "Металіста " Андрій Березовчук залишив поле вже на 37 -й хвилині, поступившись своїм місцем бразильцеві Марлосу. При заміні Андрій тримався за пах. Футболіст пройшов ретельне обстеження стегна, і воно видало невтішний вердикт - надрив привідного м'яза , і паузу тривалістю орієнтовно на три тижні.

Спочатку футболістові прописаний повний спокій, а курс реабілітації він зможе почати лише через кілька днів. Остаточні ж терміни повернення гравця в лад стануть відомі вже в процес його відновлення.

Нагадаємо, що і без Березовчука лазарет "Металіста" не був порожній. Тільки-тільки звідти вийшли Олександр Горяїнов, Клейтон Шав'єр і Марлос, як після зустрічі з "Шахтарем" в руки клубних лікарів потрапили Вальтер Азеведо та Сергій Пшеничних. Через легкої застуди з трибуни за грою з московськими динамівцями спостерігав аргентинський капітан жовто -синіх Хосе Соса. Тепер на лікарняний догодив Андрій Березовчук.

В результаті, перед принциповою грою з київським "Динамо" в чемпіонаті країни під рукою у Мирона Маркевича залишилися тільки три номінальних захисники - Крістіан Вільягра, Родріго Моледо і Папа Гуйє.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" втратив захисника перед матчем з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі