неділя, 04 листопада 2012 10:41

"Металіст" розгромив роздягальню на "Дніпро-Арені"

У Дніпропетровську в центральному матчі 14-го туру української прем'єр-ліги місцевий "Дніпро" здобув перемогу над "Металістом", обігравши харків'ян з рахунком 2:0. Після зустрічі на офіційному сайті дніпропетровського клубу з'явилося наступне повідомлення.

"Як і попередній матч між "Дніпром" і "Металістом", який відбувся у квітні, нова зустріч принципових суперників вийшла дуже спекотною для вболівальників. І присутні на стадіоні, і телеглядачі самі бачили, які пристрасті вирували на трибунах, а тому ми не будемо вдаватися в ліричні описи і зловживати епітетами. Оперувати будемо тільки фактами.

89 зламаних сидінь - такий підсумок відвідин "Дніпро-Арени" вболівальниками харківського "Металіста". Вирвані деталі, спотворений пластик - ніхто ще так не знущався над міцними і надійно закріпленими кріслами. Територія ж біля входу в сектор після матчу являла собою жахливе видовище: сміття просто хрустіло під ногами. Серед усього зустрічалися і капи. Здавалося б, навіщо уболівальникам, які приїхали підтримати свою улюблену команду у важливому матчі, боксерські атрибути?..

Найсумніше полягає в тому, що так звані вболівальники "Металіста", як і в квітні, атакували звичайних дніпропетровських любителів футболу: на голови жінок і дітей сипалися фаєри, шматки зламаних сидінь і навіть пивні банки, що переходить всякі межі моралі і взагалі людського розуміння. Втім, ми ж домовлялися обійтися без лірики. Тому переходимо до наступного факту.

Картину збитку, нанесеного харківськими гостями "Дніпро-Арені", довершила діра у дверях гостьової роздягальні. Якщо з хуліганством на трибунах працівники стадіону зустрічалися неодноразово, то в підтрибунних приміщеннях за 4 роки існування нового стадіону "Дніпра" таке сталося вперше. Тут уже вболівальники "Металіста", звичайно, не при чому ...

Футбольний клуб "Дніпро" відправить відповідні матеріали до ФФУ та у Прем'єр-лігу. Сподіваємося, дисциплінарні органи не залишать без уваги акти справжнього вандалізму", - йдеться у заяві "Дніпра".

Нагадаємо, завдяки перемозі "Дніпро" залишився на другому місце в турнірній таблиці.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" розгромив роздягальню на "Дніпро-Арені"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі