субота, 15 червня 2013 10:20

Мессі обійшов Марадону за кількістю голів за збірну Аргентини
5

Фото: ФОТО: Reuters

Нападник каталонської "Барселони" Ліонель Мессі тричі відзначився у товариському матчі збірної Аргентини проти команди Гватемали, а також віддав гольову передачу.

Зустріч, що проходила на Національному стадіоні у Гватемала-Сіті, завершилася перемогою гостей з рахунком 4:0. Двічі Мессі забивав з передач Есекіеля Лавессі (на 15-й і 49-й хвилинах), один раз відзначився з пенальті (40) і ще один раз асистував Аугусто Фернандесу (40), після чого вже на 68-й хвилині гри був замінений.

Перед цим аргентинці в трьох матчах поспіль не знали перемог: в іграх відбіркового раунду ЧС вони звели внічию зустрічі з командами Болівії (1:1), Колумбії (0:0), Еквадору (1:1), повідомляє "Р-Спорт".

Додамо, що хет-трик Мессі дозволив обігнати Дієго Марадону за кількістю голів за національну команду.

Після цього матчу у форварда стало 35 м'ячів у 82 матчах, що дозволило йому вийти на друге місце за забитими м'ячами за всю історію збірної і наздогнати Ернана Креспо, у котрого також 35 голів у 64 матчах. На рахунку Марадони 34 голи в 91 матчі.

Кращим бомбардиром збірної Аргентини є Габріель Батістута з 56 голами у 78 матчах.

Зараз ви читаєте новину «Мессі обійшов Марадону за кількістю голів за збірну Аргентини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі