четвер, 25 березня 2010 12:10

Менеджер Повєткіна впевнений, що росіянин досягне рівня Кличка

Менеджер Повєткіна впевнений, що росіянин досягне рівня Кличка

Менеджер обов"язкового претендента на титул IBF у супертяжкій вазі, який не має поразок росіянина Олександра Повєткіна Володимир Хрюнов розповів про ситуацію з організацією поєдинку його підопічного і чемпіона IBF і WBO українця Володимира Кличка.

Хрюнов високо оцінив роботу наставника Володимира Еммануеля Стюарда. І в той же час не применшив заслуги тренера Олександра Повєткіна Тедді Атласа. Менеджер Поветніка впевнений, що шлях, на якому стоять російський боксер і тренер, повинен вивести Олександра на рівень такої ж фізичної та техніко-тактичної, чемпіонської готовності, як у Володимира Кличка.

"Повєткін зараз на шляху до цієї вершини. Поки не можна сказати скільки чекати, але в результаті ми впевнені. Моя думка, що союз Атласу і Повєткіна - союз мудрого вчителя і вдячного учня", - заявив Хрюнов.

Що стосується перспективи бою Повєткін-Кличко, то Хрюнов сказав, що якщо надійде пропозиція від Кличка, то команда росіянина візьмемося за організацію бою.

"Зараз я перебуваю на зустрічі, де ми обговорюємо можливість проведення бою Кличко-Повєткін в Москві. Але поки вся справа в офіційних обставинах: як тільки промоутери та юристи досягнуть угоди - бій буде можливий", - сказав на закінчення Володимир Хрюнов.

За матеріалами Allboxing.Ru

Зараз ви читаєте новину «Менеджер Повєткіна впевнений, що росіянин досягне рівня Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі