пʼятниця, 19 березня 2010 15:01

Букмекери не сумніваються у перемозі Володимира Кличка

Букмекери не сумніваються у перемозі Володимира Кличка

Завтра, 20 березня, відбудеться поєдинок, в якому чемпіон IBF / WBO / IBO в суперважкій вазі Володимир Кличко проведе захист титулів проти обов"язкового претендента за версією WBO американця Едді Чемберса.

У цьому протистоянні букмекери віддають явну перевагу Кличку, ставки на якого приймаються в середньому з розрахунку 1,12, тоді як коефіцієнт на перемогу Чемберса складає 5,5.

Нагадаємо, що бій Володимира Кличка та американця Едді Чемберса пройде в німецькому місті Дюссельдорф на 51-тисячній "Еспріт арені". 33-річний Володимир Кличко проведе черговий захист своїх титулів. У нього 53 перемоги, 47 нокаутів, три поразки, нуль нічиїх. У 27-річного Едді Чемберса - 35 перемог, 18 нокаутів, одна поразка, нуль нічиїх. Початок трансляції на телеканалі "Інтер" о 23.10. за київським часом.

Едді Чемберс єдину поразку зазнав 26 січня 2008 року, програвши за очками росіянину Олександру Повєткіну. На кону стояв статус обов"язкового претендента на титул IBF. Торік у липні філадельфійський боксер на прізвисько Швидкий провів другий відбірний бій - проти українця Олександра Дмитренка.

Чемберс, якого вважали аутсайдером в поєдинку, двічі відправляв кримчанина у нокдаун і переміг його за очками. Так він став обов"язковим претендентом на титул WBO.

За матерыалами Korrespondent.net, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Букмекери не сумніваються у перемозі Володимира Кличка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі