четвер, 18 березня 2010 17:45

Володимир Кличко вийде на ринг уперше за дев"ять місяців

Автор: фото з сайта www.ebpo.com.ua
  Підготовку до бою Володимир провів у австрійському Гоїнгу
Підготовку до бою Володимир провів у австрійському Гоїнгу

У суботу 20 березня в німецькому місті Дюссельдорф на 51-тисячній "Еспріт арені" чемпіон світу в надважкій вазі за версіями IBF і WBO 33-річний Володимир Кличко проведе черговий захист своїх титулів. Він має 53 перемоги, 47 нокаутів, три поразки, нуль нічиїх. Суперником буде обов"язковий претендент на пояс WBO, американець 27-річний Едді Чемберс — 35 перемог, 18 нокаутів, одна поразка, нуль нічиїх. Початок трансляції на телеканалі "Інтер" о 23.10. за київським часом.

За сприяння компанії "Ад"ютант" Володимир Кличко відповів на запитання "ГПУ".

Володимире, ви не виходили на ринг дев"ять місяців. Це найдовша перерва у вашій кар"єрі.

— Це мене не турбує. Я повноцінно тренуюсь і чекаю виходу на ринг 20 березня.

У кожного спортсмена є індивідуальна дієта

Чемберс — один із найшвидших і найбільш технічних суперників у вашій кар"єрі. Можна прогнозувати, що до бою з ним ви підійдете з найменшою вагою. У зв"язку з цим були якісь корективи вашої дієти, спортивної підготовки?

— Моя підготовка враховує особливості майбутнього суперника. У харчуванні має бути досить компонентів, що даватимуть енергію і силу для досягнення поставлених цілей. Тому в кожного спортсмена індивідуальна дієта, розроблена спеціально для нього. В команді є кухар, який стежить за цим, особливо напередодні бою.

Ваш суперник жодного разу не побував у нокауті. Напевно, захочете 20 березня виправити цю статистику?

— А як ви думаєте? — сміється.

Чи є у вас можливості зробити поєдинки яскравішими і ефектнішими? Адже професійний бокс завжди був не лише спортом, а й шоу. А вам час задуматися про місце серед великих в історії боксу.

— Найкращою відповіддю на ваше запитання є мій послужний список. Із 56 поєдинків на професіональному рингу — 53 перемоги. Із них 47 нокаутів.



Чемберса кличуть "Швидким"


Едді Чемберс єдиної поразки зазнав 26 січня 2008 року, програвши за очками росіянину Олександрові Повєткіну. На кону стояв статус обов"язкового претендента на титул IBF. Торік у липні філадельфійський боксер на прізвисько Швидкий провів другий відбірний бій — проти українця Олександра Дмитренка. Чемберс, якого вважали аутсайдером у двобої, двічі відправляв кримчанина у нокдауни й переміг його за очками. Так він став обов"язковим претендентом на титул WBO.

Чемберс прекрасний технар. У нього найшвидші в дивізіоні руки. У плані різноманітності техніко-тактичних дій, Едді немає рівних у суперважкій вазі. Він комбінаційний, як середньоваговик, гнучкий, психічно стійкий. У нього непогані рефлекси і захист.

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко вийде на ринг уперше за дев"ять місяців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі