середа, 17 березня 2010 17:50

Володимир Кличко вийшов на ринг з маленьким хлопчиком (ФОТО)
8

Фото: Reuters

Сьогодні, 17 березня, чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBO та IBO Володимир Кличко та обов"язковий претендент Едді Чемберс провели відкрите тренування. Бій відбудеться у суботу, 20 березня на Esprit арені в німецькому Дюссельдорфі.



Володимир Кличко вперше вийде на ринг із моменту перемоги над Русланом Чагаєвим у червні 2009 року. Він із задоволенням тренувався і повністю віддавав себе підготовці, при цьому провів близько 80 спарингів з 8 спортсменами.

Деякі з них були змушені летіти додому, не витримавши напруженого темпу, якого дотримується український чемпіон.


Наголос у підготовці український чемпіон робив на швидкість - 27-річний обов"язковий претендент на титул Едді Чемберс на прізвисько "Fast" славиться своєю спритністю і надзвичайною рухливістю в ринзі. У цьому його безсумнівна перевага перед попередніми суперниками Володимира, яких американець називає не такими жвавими, а значить - вразливішими.

"За рахунок роботи ніг я змушу суперника промахуватися і помилятися. Буду нав"язувати йому свою манеру ведення бою. 20 березня буде найбільш значний день в моїй кар"єрі" - сказав Едді Чемберс. За час своєї професійної кар"єри він провів 35 поєдинків, у яких здобув 34 перемоги.

"Буду радий знову вийти на велику арену. Минулого року у мене вже був досвід бою в Шальке перед 61 тисячами глядачів, а й арена Esprit не гірша ... Це буде справжнє шоу!", - обіцяє Володимир Кличко.

Для Едді Чемберса це буде третій за рахунком поєдинок в Німеччині. І вперше він пройде на багатотисячному стадіоні.

"Я багато працював, шість тижнів я тренувався. І навіть більше ... Я подивився всі поєдинки Володимира Кличка. Приходьте 20 березня на стадіон - буде цікаво!", - сказав претендент.

За матеріалами СпортОнлайн

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко вийшов на ринг з маленьким хлопчиком (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі