субота, 21 жовтня 2023 18:33

Менеджер Ф'юрі розсекретив дату бою з Усиком

Менеджер Ф'юрі розсекретив дату бою з Усиком
Менеджер Тайсона Ф'юрі розсекретив дату бою його клієнта з Олександром Усиком. Фото: колаж Championat

Менеджер володаря титулу WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі Спенсер Браун розповів, коли його клієнт повинен провести поєдинок проти чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександра Усика.

За його словами, команди обох боксерів націлені на те, щоб об'єднавчий бій відбувся 23 грудня цього року. Про це він повідомив у коментарі Boxing King Media.

"Вчора я мав розмову з менеджерами Усика. Ми повністю орієнтуємося на 23 грудня. Ми готуємося до поєдинку цілого покоління. Такого не було 20 років і, мабуть, не повториться наступні 20 років, якщо взагалі колись станеться", - повідомив Браун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик спрогнозував переможця бою Ф'юрі - Нганну

Підготовку до бою менеджер порівняв з мінним полем.

"І вам потрібні конкретні інгредієнти, щоб із цього спекти торт. Наразі Френк Воррен (промоутер Ф'юрі - Gazeta.ua) виконує чудову роботу, як і його син Джордж. Вони прекрасно працюють. Зараз я можу вам категорично сказати, що ми націлені на 23 грудня, тому більше нас ніхто не хвилює", - сказав Браун.

Володар поясів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександр Усик (21−0, 14 КО) проведе поєдинок із чемпіоном WBC у надважкій вазі Тайсоном Ф'юрі (33−0−1, 24 KO).

Поки невідомо, коли відбудеться бій. За інформацією ESPN він має пройти у грудні 2023-го чи у січні 2024 року.

Об'єднаний чемпіонський бій відбудеться у Саудівській Аравії в Ріяді. На кону будуть усі чотири чемпіонські пояси: WBA, WBO та IBF, якими володіє українець, а також WBC британця.

Зараз ви читаєте новину «Менеджер Ф'юрі розсекретив дату бою з Усиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі