неділя, 06 червня 2010 16:21

Медведєв на пару з Кафельником виграли ветеранський "Ролан Гаррос"

Медведєв на пару з Кафельником виграли ветеранський "Ролан Гаррос"

Українець Андрій Медведєв і росіянин Євген Кафельников виграли ветеранський турнір у віковій категорії до 45 років на Відкритому чемпіонаті Франції.

У фіналі вони розгромили хорватсько-німецький дует у складі Горана Іванішевіча і Міхаеля Штіха: 6-1 6-1.

Нагадаємо, що Кафельников перемагав на Ролан Гаррос в 1996 році, а Медведєв виходив у фінал Відкритого чемпіонату Франції в 1999-му.

Ранее15-річна харків'янка Еліна Світоліна стала переможницею Відкритого чемпіонату Франції серед юніорів. У фіналі українська тенісистка обіграла свою однолітку з Тунісу Онс Жебер: 6-2 7-5.

Завдяки успіху в Парижі Еліна наступного тижня увійде до числа п'яти найсильніших юніорів світу у віковій категорії 18 років і молодше.

Світоліна стала першою українською тенісисткою, яка перемогла на юнацькому Ролан Гаррос. Серед представниць України перемогу на юніорському турнірі Великого Шолома в одиночному розряді до сьогоднішнього дня здобувала тільки Катерина Бондаренко, вигравши Вімблдон у 2004 році.

За матеріалами Sapronov-Tennis

Зараз ви читаєте новину «Медведєв на пару з Кафельником виграли ветеранський "Ролан Гаррос"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі