неділя, 25 квітня 2010 13:00

Матчі "Інтера" та "Мілана" закінчились з однаковим рахунком

Матчі "Інтера" та "Мілана" закінчились з однаковим рахунком

"Інтернаціонале" без особливих проблем подолав опір "Аталанти" і вийшов на першу позицію. Правда, вже в неділю команду Жозе Моурінью в разі перемоги над "Сампдорією" може потіснити "Рома".

"Нерадзуррі", які до звітного туру на очко відставали від "Роми", на тижні впевнено розібралися в півфіналі Ліги чемпіонів УЄФА з "Барселоною". За чотири туди до фінішу чорно-сині до межі загострили боротьбу за чемпіонську корону перемогою над "Аталантою". Проте поєдинок з клубом з Бергамо почався для міланців гірше не придумаєш. Один з лідерів гостей Сімоне Тірібоккі на п"ятій хвилині пошив у дурні захисників господарів, які намагалися створити положення "поза грою", і вивів гостей вперед.

На те, щоб відновити паритет, чинному чемпіону знадобилося 24 хвилини. "Інтер" видав зразкову контратаку, яку довів до логічного кінця Дієго Міліто, який запустив "свічку" за спину голкіперові Фердінандо Копполи. Минуло ще 11 хвилин, і вже Саллі Мунтарі Алі, скориставшись подачею Самюеля Ето"о, вивів півфіналіста Ліги чемпіонів вперед. Остаточний рахунок ударом під штангу з 30 метрів встановив захисник Крістіан Ківу, який не забивав в серії А з квітня 2006 року.

"Мілан" тим часом втратив шанс наблизитися до заклятих друзів на відстань шести очок, визнавши перевагу "Палермо" - 1:3. Сицилійці вирішили результат поєдинку вже в стартові 18 хвилин, коли один за іншим відзначилися Чезаре Бово та Абель Ернандес.

Після перерви "россонері" спробували було кинутися в погоню і на 55-й хвилині скоротили дефіцит зусиллями Кларенса Зеєдорфа. Проте "Палермо", який в нинішньому сезоні ще не програвав у рідних стінах, охолодив запал червоно-чорних голом Фабріціо Мікколі на 79-й хвилині. Завдяки перемозі сицилійці піднялися на четверту сходинку, випередивши "Сампдорію", що йде слідом, на один пункт.

Інтер - Аталанта - 3:1 (2:1)

Голи: 0:1 - Тірібоккі (5), 1:1 - Міліто (24), 2:1 - Мунтарі (35), 3:1 - Ківу (78).

Палермо - Мілан - 3:1 (2:0)

Голи: 1:0 - Бово (9), 2:0 - Ернандес (18), 2:1 - Зеєдорф (55), 3:1 - Мікколі (69).

За матеріалами UEFA

Зараз ви читаєте новину «Матчі "Інтера" та "Мілана" закінчились з однаковим рахунком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі