четвер, 06 жовтня 2011 16:52

Матч з Україною стане дебютним для чотирьох болгарських футболістів

Матч з Україною стане дебютним для чотирьох болгарських футболістів

У четвер збірна Болгарії з футболу з Софії чартерним рейсом вилетіла до Києва. Виконуючий обов'язки головного тренера збірної Болгарії Михайло Маданскі в аеропорту повідомив журналістам, що 7 жовтня в товариському матчі з Україною зіграють чотири молодих футболісти.

"На 80 відсотків уже визначився зі стартовим складом на матч з Україною. Планую з перших хвилин випустити на поле чотирьох дебютантів. Хочу побачити новий дух і настрій в команді, футболісти повинні грати з задоволенням.

Не хочу, щоб в очах українських уболівальників вони виглядали на полі людьми, що роблять послугу тренеру. Для мене важливо побачити завтра блиск в очах гравців, їх бажання перемогти. Хочу переконатися, що не помилився з вибором. Можливо, будуть зміни в ігровій схемі. Для мене важливий настрій гравців у цьому матчі", - сказав Михайло Маданскі.

Він зазначив, що обмірковує варіант гри без Благоя Георгієва ("Терек", Грозний) та Івеліна Попова ("Газіантеп", Туреччина), які провели важкі матчі за свої клуби.

Нагадаємо, що матч Україна ? Болгарія відбудеться 7 жовтня на київському стадіоні "Динамо" імені Валерія Лобановського. Початок ? о 20.45.

Зараз ви читаєте новину «Матч з Україною стане дебютним для чотирьох болгарських футболістів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі