вівторок, 04 жовтня 2011 11:52

Воронін може не зіграти з болгарами

Воронін може не зіграти з болгарами

Нападаючий національної збірної України Андрій Воронін через хворобу може пропустити найближчий товариський матч проти команди Болгарії, який відбудеться 7 жовтня в Києві. Про це повідомляє ЛігаБізнесІнформ з посиланням на "Сегодня".

"У мене стан перед хворобою. Горло болить. А після суботнього матчу з "Краснодаром" піднялася температура - 38. Зараз її, правда, вже немає. Ось йду до лікаря, сподіваюся, пронесе, і не захворію. Про від'їзд зі збірної за станом здоров'я і думати не хочу", - сказав Воронін.

Футболіст також підкреслив, що в наступних двох матчах стоїть завдання перемогти, адже збірна програла в чотирьох останніх поєдинках.

"Після 0:4 в Празі було соромно. Соромно, бо наступного літа ми приймаємо Євро. Ми всі читаємо пресу, чуємо, що говорять вболівальники. З цього положення треба виходити гідно. Звичайно, потрібно показати хорошу гру. Але головне завдання в двох наступних матчах - перемогти, тому що ми давно вже не перемагали. Яким тоном спілкувався сьогодні з командою Олег Блохін? Ніхто не кричав. Відбулася, скажімо так, чоловіча розмова. Треба виправлятися", - сказав він.

Нагадаємо, в останньому турі чемпіонату Росії Воронін відзначився двома забитими голами за московське "Динамо" і приніс перемогу своїй команді в матчі проти "Краснодара".

Зараз ви читаєте новину «Воронін може не зіграти з болгарами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі