середа, 06 травня 2009 11:15

Матч з "Динамо" принесе "Шахтарю" рекордний прибуток

Матч з "Динамо" принесе "Шахтарю" рекордний прибуток

Матч-відповідь 1/2 фіналу Кубка УЄФА між донецьким "Шахтарем" і київським "Динамо" принесе "гірникам" рекордну в їх історії виручку від реалізації квитків на матч

Ціна найдорожчого квитка на повторний матч півфіналу Кубка УЄФА "Шахтар" - "Динамо" - 800 гривень - стала новим історичним максимумом вартості футбольного матчу для найбільш спроможних донецьких уболівальників.

Загальний прибуток від продажу квитків сягне близько 3 млн гривень

Що стосується переважної більшості фанатів, чиї гаманці не опухнули від купюр, то вони зможуть спостерігати за грою 7 травня з трибун РСК "Олімпійський", який вміщає 25 500 тисяч глядачів, всього за 40 - 80 гривень . Загальний прибуток, який виручить "Шахтар" від продажу квитків, - близько 3 мільйонів гривень (більше 350 тисяч доларів) - теж рекордний в історії клубу.

"Навіть наш новий стадіон "Донбас Арена", який повинен бути готовий до кінці літа і розрахований на 50 тисяч глядачів, мабуть, не зміг би вмістити всіх охочих потрапити на таке унікальне видовище, як єврокубковий півфінал за участю гірників і динамівців", - заявив начальник відділу продажів "Шахтаря" Дмитро Кириленко.

За два дні до гри квитків на цей матч в касах донецького РСК "Олімпійський" вже не було.

За матеріалами turnir.com.ua, sport-express

Зараз ви читаєте новину «Матч з "Динамо" принесе "Шахтарю" рекордний прибуток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі