неділя, 13 червня 2010 15:03

Мартінес відмовився від бою з Дзінзіруком

Мартінес відмовився від бою з Дзінзіруком

Чемпіон світу в середній вазі аргентинець Серхіо Мартінес відхилив пропозицію промоутерів чемпіона WBO в першій середній вазі українця Сергія Дзінзірука (на фото) зустрітися з ним нинішньої осені.

"Я єдиний чемпіон світу у в першій середній вазі, що володіє бездоганним послужним списком, - здивувався реакції Мартінеса Сергій Дзінзірук. - Я провів на професійному рингу 37 боїв, в яких отримав 37 перемог. Мені здається, що чемпіонам по інших основних світових боксерським версіями побити мене має бути справою честі. Але Мартінес чомусь ухиляється від бою. У своїх трьох останніх боях Серхіо не побоявся вийти проти пуерторіканця Керміта Цінтрона і американців Пола Вілльямса і Келлі Павлика. Невже він боїться Дзінзірука?!"

За словами Дзінздірука він приїхав до Лос-Анджелеса не для того, щоб повалятися на пляжі і скупатися в океані, а щоб стати абсолютним чемпіоном світу. Але ніхто з інших чемпіоном світу в його ваговій категорії не погоджується вийти проти нього на ринг.

"Я впевнений, що без проблем розправився б і з Мартінесом, і з Корі Спінксом, і з Мігелем Котто. Для початку хочу зустрітися з Мартінесом. Адже я вже перемагав аргентинців - свій перший чемпіонський захист проводив проти Себастьяна Лухана. Напевно, Мартінес знайомий з Луханом, і той йому розповів, що він зазнав у поєдинку зі мною. Серхіо, я сподіваюся на твоє мужність! Давай станцюємо з тобою танго на рингу!".

Нагадаємо, що 14 травня 34-річний українець вийшов на ринг після півторарічної перерви і переміг австралійця Деніела Доусона технічним нокаутом у десятому раунді. Довга перерва у виступах була пов'язана з відходом чемпіона від німецького промоутера Universum Box-Promotions, і зараз Дзінзірук підписав контракт з американськими промоутерами Гері Шоу і Арті Пелулло, і має намір продовжити свою боксерську кар'єру в США.

За матеріалами allboxing.ru

Зараз ви читаєте новину «Мартінес відмовився від бою з Дзінзіруком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі