пʼятниця, 05 лютого 2010 13:43

Сергій Дзінзірук змінив німецьких промоутерів на американських

Сергій Дзінзірук змінив німецьких промоутерів на американських

Полюбовно розлучившись з німецьким Universum, Сергій Дзінзірук підписав контракт з американськими промоутерами Арті Пелулло (Banner Promotions) і Гарі Шоу (Gary Shaw Productions).

33-річний українець довше за всіх залишається чемпіоном світу (WBO) в молодшій середній вазі (до 69 кг), з грудня 2005 року. Але останній раз виходив на ринг аж в листопаді 2008-го.

"Сергій хоче боїв в Америці, найсильніших суперників, хоче об"єднати пояси. На мій погляд, він найкращий у своєму дивізіоні!" - слова Пелулло. (За іншими версіями, пояси у Серхіо Мартінеса, Корі Спінкса і Юрія Формана).

"Не дарма Сергія називають "Бритвою", він ріже суперників на шматки! - це Шоу. - Його дебют в США - навесні. А базою для нього буде Лос-Анджелес".

Сергій Дзінзірук (народився 1 березня 1976 в Ніжнегорську, Українська РСР) - український боксер-професіонал, який виступає в другій напівсередній (Light Middleweight) ваговій категорії.

Срібний призер чемпіонату світу серед любителів 1997 року, член олімпійської збірної України 1996 року. Є діючим чемпіоном світу за версією ВБО (WBO).

За матеріалами Сегодня

Зараз ви читаєте новину «Сергій Дзінзірук змінив німецьких промоутерів на американських». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі