пʼятниця, 14 квітня 2017 11:17

Маркевич заявив про бажання повернутися до тренерської роботи

Маркевич заявив про бажання повернутися до тренерської роботи
Мирон Маркевич працює куратором збірних України

Глава комітету ФФУ по збірним Мирон Маркевич розповів про домовленість із "Челсі" про стажування для українських тренерів.

Йдеться про ймовірне стажування головних тренерів молодіжної та юнацьких збірних.

"Челсі" - це провідна команда Англії. Там гарно працює школа, тому в цьому плані дуже добре, що Андрій Шевченко домовився про стажування", - сказав Маркевич в інтерв'ю телеканалу "Футбол 1".

"Не так давно протягом двох тижнів я вже був на стажуванні в "Челсі" і бачив, що там ведеться серйозна робота. Для наших тренерів це буде дуже корисно.

Скучив за роботою тренера, але я в такому віці, що якщо йти далі працювати, то потрібно, щоб дійсно був серйозний проект. Хотілося б не опуститися нижче свого рівня або навіть попрацювати ще краще", - додав Маркевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "З "Дніпром" буде те саме, що й з "Металістом" - Маркевич

66-річний Мирон Маркевич тренував "Дніпро" в 2014-2016 роках. За цей час наставник разом з командою двічі брав бронзові медалі УПЛ, двічі доходив до півфіналу Кубка України, а 2015-го вийшов у фінал Ліги Європи, де з боєм поступився "Севільї" (2:3).

Комітет національних збірних ФФУ фахівець очолив минулого літа.

Зараз ви читаєте новину «Маркевич заявив про бажання повернутися до тренерської роботи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі