понеділок, 26 квітня 2021 11:45

Маркевич став на захист Каштру

Маркевич став на захист Каштру
Мирон Маркевич зараз працює головою комітату національних збірних України. Фото: ФК "Рух"

Колишній наставник збірної України Мирон Маркевич не вважає тренера "Шахтаря" Луїша Каштру головним винуватцем проблем команди.

На думку Маркевича, відповідальність мають нести менеджери клубу, які недопрацювали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луческу розкрив таємницю чемпіонства "Динамо"

"На жаль, як і торік, інтрига в боротьбі за "золото" зникла задовго до фінішу. Думаю, "Шахтар" змирився з утратою чемпіонського титулу після поразки від "Львова" ще у 19-му турі. На мою думку, було б неправильно в усьому звинувачувати головного тренера Каштру. Тут очевидне недопрацювання всіх клубних структур. А те, що всередині команди є вразливі місця, підтвердив сьогоднішній календарний поєдинок з "Олександрією". Давно я не бачив "Шахтар" таким безпорадним на всеукраїнській арені, - сказав колишній тренер "Металіста" і"Дніпра" в коментарі Meta-ratings.com.ua.

У поточному сезоні "Шахтар" відстає від "Динамо" на 13 очок за три тури до завершення чемпіонату. У Кубку України "гірники" вилетіли від першолігового "Аробізнесу", а в Лізі Європи дійшли до 1/8 фіналу.

Контракт тренера команди Луїша Каштру із клубом діє до літа 2021 року. ЗМІ називають італійця Роберто Де Дзебрі головним кандидатом на роботу із "гірниками".


Напередодні в пресі з'явилася інформація, що крім "Шахтаря" на Де Дзербі претендує також французький "Ліон".

Зараз ви читаєте новину «Маркевич став на захист Каштру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі