субота, 09 вересня 2017 12:53

"Маріуполь" вимагатиме від "Динамо" гарантій безпеки в Києві

"Маріуполь" вимагатиме від "Динамо" гарантій безпеки в Києві
"Динамо" відмовилося їхати на матч до Маріуполя. Фото: fcmariupol.com

Після вчорашнього теракту в Києві "Маріуполь", швидше за все, зажадає з "Динамо" гарантії безпеки з проведення матчу команд у столиці, який повинен відбутися 2 грудня.

Про це на своїй сторінці в Фейсбук написав віце-президент азовського клубу Андрій Санін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Павелко згадав про Кеннеді, коментуючи рішення ФФУ по Маріуполю

"Знову теракт в центрі Києва з людськими жертвами. Схоже, що після цього називати Маріуполь небезпечним містом навряд чи хтось зважиться, сумна пальма терористичної першості точно належить не нам. А ось з приводу безпеки "Маріуполя" під час перебування в столиці у мене вже виникають обгрунтовані сумніви.

Тому, посилаючись на прецедентне право і рішення Прем'єр-ліги й ФФУ, ми, швидше за все, будемо наполягати на дзеркальному виконанні "Динамо" всіх тих вимог в області забезпечення безпеки, які свого часу висувалися перед нами", - написав Санін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ФФУ визначилася з покаранням для "Динамо" за неприїзд до Маріуполя

"Динамо" відмовилося від поїздки в Маріуполь через відсутність гарантій безпеки з урахуванням близькості до зони АТО. При цьому клуб був попереджений Федерацією футболу України та Прем'єр-лігою про можливе покарання за такий крок. Біло-сині мають намір звернутися до Спортивного арбітражного суду Лозанни в разі технічної поразки.

На офіційному сайті кияни запропонували перенести матч на іншу дату і таки приїхати в місто. Але тільки за умови, якщо в зоні АТО на Маріупольському напрямку до цього моменту припиниться вогонь.

Раніше повідомлялося, що рішення по матчу "Динамо" - "Маріуполь" буде прийнято 11 вересня.

Зараз ви читаєте новину «"Маріуполь" вимагатиме від "Динамо" гарантій безпеки в Києві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі