вівторок, 26 травня 2009 12:23

Маріуполь скоротив фінансування Євро-2009 утричі

Маріуполь скоротив фінансування Євро-2009 утричі
Фінансування юнацького чемпіонату Європи, який відбудеться у Донецьку та Маріуполі у червні цього року, скорочено у три з половиною рази.

За інформацією Маріупольської міськради, цього року на реалізацію програми підготовки до чемпіонату з міського бюджету планувалося виділити понад 25 мільйонів гривень, але перешкодила криза, і сума скоротилася до 7 мільйонів гривень.

На сьогодні в Маріуполі реконструйовано фонтан у театральному сквері, ведуться роботи з розширення проїжджої частини на проспекті Металургів, благоустрою території автовокзалу.

Основним проблемним питанням залишається ремонт доріг

Основним проблемним питанням залишається ремонт доріг, нанесення на них розмітки, встановлення інформаційних знаків українською та англійською мовами.

Окрім того, по всіх маршрутах руху учасників "Євро - 2009" необхідно відремонтувати фасади будівель. Влада міста підкреслює особливу необхідність організації роботи багатоканального телефону, за яким можна було б у будь-який час викликати таксі.

ukrinform.ua, champion.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Маріуполь скоротив фінансування Євро-2009 утричі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі