середа, 22 серпня 2012 18:53

Марченко і Сергєєв програли на старті кваліфікації US Open

Марченко і Сергєєв програли на старті кваліфікації US Open
Ілля Марченко поступився американцеві ФОТО: focus.ua

27 серпня у Нью-Йорку (США) стартує останній у сезоні турнір серії "Великого Шолома" - Відкритий чемпіонат США з тенісу.

Лідер світового рейтингу швейцарець Роджер Федерер отримав перший номер посіву, українець Олександр Долгополов, посіяний під 14-м номером, повідомляється на офіційному сайті турніру.

Чинний володар титулу серб Новак Джокович посіяний під другим номером, чемпіон Олімпіади-2012 в Лондоні британець Енді Маррей - під третім, іспанець Давид Феррер - під 4-м, француз Жо-Вільфрід Цонга отримав п'ятий номер. Третя ракетка світу іспанець Рафаель Надаль пропустить турнір через травму коліна.

Жеребкування US Open-2012 відбудеться в четвер, а зараз проходить кваліфікація.

24-річний українець Ілля Марченко, який займає в світовому рейтингу 238-е місце програв у першому колі кваліфікації 149-й ракетці світу, 30-річному американцеві Боббі Рейнольдсу з рахунком 2:6, 5:7.

Матч тривав 1 годину 5 хвилин. Ілля не зміг реалізувати свій єдиний брейк-пойнт і програв три гейми на своїй подачі. Подавши 4 рази навиліт, він допустив 6 подвійних помилок.

Ще один українець - 24-річний Іван Сергєєв, який займає в рейтингу АТР 200-е місце, поступився в трьох сетах своєму ровеснику з Бельгії, 120-й ракетці світу Рубену Бемельмансу - 6:4, 4:6, 3:6.

Поєдинок тривав 1 годину 52 хвилини. Іван зробив 4 брейка і п'ять разів упустив свою подачу. На його рахунку 8 ейсів при 6 подвійних помилках, проти 6 ейсів і 5 подвійних у суперника.

Зараз ви читаєте новину «Марченко і Сергєєв програли на старті кваліфікації US Open». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі