четвер, 13 жовтня 2011 12:56

"Манчестер Сіті" оштрафував Тевеса майже на два мільйони євро

"Манчестер Сіті" оштрафував Тевеса майже на два мільйони євро

Англійський футбольний клуб "Манчестер Сіті" дискваліфікує аргентинського нападаючого Карлоса Тевеса на шість тижнів і на цей період позбавить його заробітної плати - таким чином, сума штрафу форварда складе 1,5 мільйона фунтів стерлінгів (1,7 мільйона євро). Про це пише британське видання The Independent.

За даними видання, таке покарання Тевесу вирішило винести керівництво клубу за підсумками двотижневого розслідування обставин матчу Ліги чемпіонів з мюнхенською "Баварією" (0:2), під час якого Тевес, за словами тренера "Манчестер Сіті" Роберто Манчіні, відмовився вийти на заміну.

Пояснюючи свою поведінку, Тевес стверджував, що він відмовився розминатися, а не грати. Аргентинський форвард сказав, що, якщо його оштрафують, він планує оскаржити це рішення, звернувшись до керівництва англійської прем'єр-ліги.

12 жовтня на сайті "Манчестер Сіті" з'явилося повідомлення про те, що дисциплінарні слухання у справі Тевеса пройдуть найближчим часом. Як гравця можуть покарати, не уточнюється.

Матч "Баварія" - "Манчестер Сіті" відбувся 27 вересня. Після закінчення цієї гри Манчіні заявив, що Тевес, який відмовився вийти на заміну, більше не зіграє за його команду. 29 вересня клуб дискваліфікував Тевеса на два тижні. Будь-яке додаткове покарання гравця потребує дозволу від Асоціації професійних футболістів Англії.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" оштрафував Тевеса майже на два мільйони євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі