понеділок, 13 грудня 2010 18:25

Тевес загрожує зав'язати з футболом, якщо його не продадуть

Тевес загрожує зав'язати з футболом, якщо його не продадуть

Аргентинський нападаючий "Манчестер Сіті" Карлос Тевес висунув жорсткий ультиматум керівництву Городян. Футболіст загрожує закінчити кар'єру, якщо він не буде проданий найближчим часом.

Про це в понеділок, 13 грудня, пише відомий британський таблоїд The Sun.

За даними видання, Тевес повідомив керівництву "МанСіті" про своє бажання піти ще в серпні цього року. Тоді футболістові було запропоновано бонус у розмірі 1,5 мільйона фунтів, щоб він змінив своє рішення.

Тим не менш, як пише The Sun, 26-річний аргентинець відмовився від цих грошей.

У неділю Карлос Тевес розповсюдив заяву, в якій зазначив, що його "відносини з деякими членами керівництва клубу зіпсовані і немає можливості їх відновити".

Як відзначає The Sun, аргентинець повідомив босам Городян, що закінчить кар'єру футболіста, якщо протягом місяця він не буде виставлений на трансфер. За даними видання, Тевеса не проти бачити у своїх рядах два іспанські гранди - "Реал" і "Барселона".

Тим не менш, як повідомила телекорпорація Бі-бі-сі, "МанСіті" вже відкинув ультиматум аргентинця.

Керівництво клубу прийняло рішення не відпускати футболіста після консультацій з власником Городян шейхом Мансуром. Якщо аргентинець відмовиться виходити на поле чи оголосить про завершення кар'єри, Сіті зажадає від нього компенсацію за дострокове розірвання угоди.

Контракт Тевеса, який перейшов в "МанСіті" в 2009 році, буде діяти ще три з половиною роки.

За матеріалами СПОРТ bigmir)net

Зараз ви читаєте новину «Тевес загрожує зав'язати з футболом, якщо його не продадуть». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі