неділя, 22 березня 2009 12:32

Львів отримає швейцарські гроші до Євро-2012

Львів отримає швейцарські гроші до Євро-2012
19 березня голова Львівської обласної державної адміністрації Микола Кміть провів офіційну зустріч із Надзвичайним і Повноважним послом Швейцарської Конфедерації в Україні Георгом Цублером, повідомили у прес-службі ЛОДА.

За словами голови облдержадміністрації, Львівщині цікаво було б перейняти досвід Швейцарії у туристичній сфері та у підготовці Чемпіонату Європи з футболу. Микола Кміть запропонував послу Швейцарії посприяти в організації центру навчання робочих груп, які перейматимуть волонтерський досвід до Євро-2012. "Нам також дуже важливо, аби швейцарські ЗМІ провели роз"яснювальну роботу що і як проводиться на Львівщині в контексті підготовки до Євро-2012", - наголосив керівник області.

Водночас Георг Цублер зазначив, що інвестиційний потенціал Західної України і Львівщини зокрема є великим і привабливим для швейцарських інвесторів. "Для ознайомлення з інвестиційним потенціалом Львівської області можна організувати поїздку представників швейцарської економіки, попередньо утворивши групи за інтересами і галузями", - запропонував посол. Він також повідомив, що в червні у Львові відбудеться виставка "Швейцарський дизайн в Голівуді".

2012ua.net, gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Львів отримає швейцарські гроші до Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі