неділя, 28 лютого 2010 12:38

Лондонський "Арсенал" вирвав перемогу у "Сток Сіті" (ВІДЕО)

Лондонський "Арсенал" вирвав перемогу у "Сток Сіті" (ВІДЕО)

Лондонський "Арсенал" на останніх хвилинах вирвав перемогу у "Сток Сіті" в гостьовому матчі 28-го туру чемпіонату Англії з футболу.

Зустріч, що відбулася в суботу, завершилася з рахунком 3:1 на користь команди Арсена Венгера. Рахунок вже на 8-й хвилині відкрив "Сток Сіті", коли після легендарного введення м"яча з ауту у виконанні Рорі Делапа Денні П"ю на дальній штанзі ударом головою вразив ворота "канонірів".

Відігрався "Арсенал" на 32-й хвилині, коли після навісу Сеска Фабрегаса датський форвард Ніклас Бендтнер у боротьбі з двома захисниками пробив головою з відхиленням, і м"яч по дузі опустився у ворота.

На 66-й хвилині "Сток Сіті" залишився вдесятьох, після того як з поля було видалено Райана Шоукросса. До останньої хвилини господарі утримували позитивний результат, проте в самій кінцівці все той же Денні П"ю зіграв рукою в своїй штрафній, суддя призначив пенальті, який чітко реалізував Сеск Фабрегас - 2:1. А вже в компенсований час, який завдяки арбітру розтягнулося на 7 хвилин, захисник Томас Вермален встановив остаточний результат. І знову гольову передачу віддав Фабрегас.

У результаті "Арсенал" набрав 58 очок і впритул наблизився до лідерів - "Манчестер Юнайтед" (60 очок) і "Челсі" (61).

РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Лондонський "Арсенал" вирвав перемогу у "Сток Сіті" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі